Mies pettyi – videomarkkinointilupaus olikin huijausta

Kajaanilainen Ari, 36, koki elämänsä yllätyksen, kun hänen sähköpostiinsa kilahti viesti tuntemattomalta messiaalta, joka lupasi julkaista hänen masturbointivideonsa ilman, että Ari maksaa jakelijalle yhtään mitään. Päinvastoin, hänen olisi pitänyt maksaa, jotta videoita ei julkaistaisi. Ari yritti saman tien toiveikkaana tavoittaa lähettäjää, mutta turhaan.

Ari hoitamassa sivubisneksiään.

Ari kertoo pyrkineensä aiemminkin saamaan amatöörimasturbointikuviaan ja -videoitaan julkaistuksi. Eniten hän on käyttänyt alustoina erilaisia deittisovelluksia sekä pikaviestipalvelu WhatsAppia, joissa hän on jakanut materiaalia toistaiseksi pro bono -periaatteella kaikille halukkaille ja haluttomille. Vastaanotto on kuitenkin ollut melko kriittistä eikä katselijoita tai kehuja ole herunut.

- Yleensä saan vain haukut ja kysellään että miksi kuvittelen kenenkään kiinnostuvan tästä. Itse olen ollut kuvaamaani materiaaliin varsin tyytyväinen, mutta en ole vielä löytänyt sopivaa katsojakuntaa. Aikuisviihdesivustoille en ole tohtinut videoitani tarjota, kun en ole siinä kaikkein atleettisimmassa kunnossa, ja siksi tämä sähköpostiin tullut tarjous kuulostikin melkeinpä liian hyvältä ollakseen totta. Ja niinhän se taas sitten olikin, Ari huokaa pettyneenä.

Ari ei kuitenkaan ole murheensa kanssa yksin, sillä sama tarjous on lähetetty tuhansien suomalaisten sähköpostiin tällä viikolla. Ilmeisesti tämä aikuisviihdepromoottori ei ole kuitenkaan vastannut muidenkaan yhteydenottoihin, vaan kyseessä on huijaus, jolla pyritään ensisijaisesti lyttäämään vastaanottajan viestistä ensin saama riemu.

Kuponki!

Tällä kupongilla sähköpostiin roskapostinsuodatus puoleen hintaan!