Harry ja Meghan julkaisevat kirjan, elokuvan, talk shown ja terapiatallenteensa – toivovat yksityisyyttä

Sussexin herttuapari Harry ja Meghan suunnittelevat Netflixissä juuri julkaistun dokumenttinsa innoittamana julkaisevansa vielä tämän vuoden aikana sekä yhteisen että molempien henkilökohtaisen omaelämäkerran. Lisäksi suunnitteilla on kokopitkä elokuva sekä parin oma talk show, jossa he ovat vuorotellen toistensa vieraita. Harry aikoo myös julkistaa terapiatallenteensa vuosien varrelta. Meghanin kerrotaan vielä epäröivän terapian julkistamista, sillä hänen istuntojaan ei ole ilmeisesti videoitu eivätkä kirjalliset potilastiedot Meghanin mukaan kerro kaikkea.

- Olen kovin innoissani tulevista projekteista, sillä jollain meidänkin on elettävä. Hovi sulki jostain syystä rahahanat samoihin aikoihin, kun luovuimme velvollisuuksistamme hovia kohtaan. Lisäksi joudumme maksamaan kotimme pintaremontin kustannukset takaisin veronmaksajille, mikä on ajanut taloutemme pieneen kriisiin, Harry sanoo tuskaisena.

Harryn vaatimaton lapsuudenkoti.

Herttuaparia riipii erityisesti hedän yksityisasioillaan retostelu. He muuttivat aikoinaan Yhdysvaltoihin nimenomaan jotta saisivat elää rauhallista ja yksityistä elämää ilman jatkuvaa julkisuutta. Nuoripari on lopen kyllästynyt lukemaan henkilökohtaisista asioistaan mediasta.

- Uusi elämäntapamme on tarjonnut meille niin paljon normaalimman elämän. Pysyttelemme pois julksuudesta eikä yksityisasioita tarvitse enää riepotella ympäri maailmaa. En malta odottaa, että pääsen kertomaan kaiken kirjassa ja talk showssa, Meghan intoilee haastattelussa, jota oli vaikea buukata, koska parin aikataulussa oli niin monia haastatteluita.

- Aikaisemmin tuntui kuin olisi elänyt Truman Show’ssa. Onneksi tämä kiinnostus elämäämme kohtaan on loppunut. Nyt vain kaikki odottamaan paljastuskirjojemme julkistusta, Harry komppaa vaimoaan.

Kuponki!

Tällä kupongilla Scotland Yardin turvamiesten kestotilaus Yhdysvaltoihin kotimaan hinnalla.