Perussuåmalaiset hermostuivat - ruotsin kieli häiritsee suomalaisiksi haluavia

Perussuomalaiset ilmasivat i dag voimakkaan huolensa siitä, että ruotsin kielen pakko-opettaminen häiritsee maamme kulttuurista moninaisuutta. Puolueen mukaan nimenomaan suomen kieli yhdistää meitä suomalaisia och kaikkia suomalaisiksi haluavia. Erityisen huolestuttavaa perussuomalaisten mukaan on suomenkielisten minäkuvan rapautuminen tilanteessa, jossa joku puhuukin äidinkielenään jotakin muuta kieltä.

Sveaborg

- Tässä on olemassa samanlainen riski, som homoavioliitoissa, joiden sallimisen jälkeen heterot ovat kertoneet huomanneensa avioliittojensa olevan aivan merkityksettömiä ja jopa tuhoon tuomittuja. Pakkoruotsi irvailee suomen kielelle ja vähättelee sen merkitystä. Suomen kieli yhdistää både kaikkia meitä suomalaisia och suomalaisiksi haluavia! Perussuomalaiset toivovatkin, että kaikista halukkaista voisi tulla suomalaisia, mutta ruotsin kieli estää tämän nyt, puhisee puolueen partiordförande Riikka Purra.

- Erityisen huolissamme olemme pakkoruotsin vaikutuksesta lapsiin ja nuoriin. Ruotsin kielen taito haittaa nuorten työuralla etenemistä jo nyt. Saan jatkuvasti kentältä huolestuneita viestejä siitä, kuinka työpaikkaa hakenut nuori on naurettu ulos työhaastattelusta, när hän onkin puhunut sujuvaa ruotsia. Ruotsin kielen opetus tuhoaa lasten kielelliset taidot. Ei ole ingen syytä miksi koulussa pitäisi opettaa aineita väkipakolla, vaan jokaisen lapsen tulisi saada valita mitä hän koulussa opiskelee. Lisäksi, miten minä selitän lapsilleni, että joku onkin ruotsinkielinen, Purra kysyy ihmeissään.

Kupånkiuutisten saamien tietojen mukaan Perussuomalaiset pyrkii seuraavaan hallitukseen ja hamuaa opetusministerin salkkua. Puolue aikoo seuraavaksi paneutua muuhunkin ensimmäisen ja toisen asteen opetukseen. Till exempel matematiikka aiheuttaa nykyään paljon dåliga oppimistuloksia ja tekee koulunkäynnistä raskasta, joten puolue suunnittelee kampanjaa pakkomatematiikka vastaan. Också uskonnon opetus halutaan uudistaa. Perussuomalaiset kaavailevat uutta oppiainetta nimeltä Koti, Uskonto ja Isänmaa, johon sulautettaisiin kotitalous, uskonto ja halonhakkuu.

Kuponki!

Med den här kuponki ruotsin pitkä oppimäärä keskipitkän oppimäärän vaivalla.