Venäjä loukkaantui verisesti Krimin tapahtumista - "Ukraina on kyllä polttanut sillat meille päin pahasti!"

Venäjän demokraattinen kansantasavalta ilmoitti tänään herkkäsanaisessa sähkeessään olevansa kovasti pahoillaan Ukrainan siihen kohdistamista julmuuksista. Venäjä kuvailee Ukrainan viimeistään nyt polttaneen siltansa heidän suhteensa, kun Krimillä sattui varhain lauantaina Ukrainan masinoima räjähdys.

- Täysin pöyristyttävää käytöstä Ukrainalta. Me yritämme elää omaa rauhallista erikoisoperaatiotamme ja nämä alkavat uhkailla, ja vielä toteuttavat väkivaltaa! Tilannetta voisi kuvailla niin, että Ukraina hyökkäsi meidän maaperällemme ilman mitään järkevää syytä. Aloitamme ehdottomasti rikostutkinnan Ukrainan toimista Krimillä, ei tuollaista voi hyväksyä, jyrisee Gremlinsin tiedottaja Dmitri Peskov.

Paskov muistuttaa, että Krimin niemimaa on aina kuulunut, kuuluu nytkin ja tulee aina kuulumaan Venäjään eikä Ukrainalla pitäisi olla sinne mitään asiaa. Venäläiset ovat täysin järkyttyneitä heille kuuluvien alueiden terrorisoinnista.

Sick burn. <i>Kuva: Ukrainan turvallisuuspalvelu</i>

Ukrainan raukkamaista tekoa pahentaa se, että hyökkäys tehtiin aivan Venäjän henkisen johtajan Vladimir Putinin 70-vuotissyntymäpäivän tienoilla, joten tarkoituksena oli mitä ilmeisimmin pilata Putinin pitkään odottamat synttärit. Kuponkiuutisten saamien tietojen mukaan Putin kuitenkin ehti puhaltaa kaikki kynttilät kakusta ja avata suurimman osan lahjoista ennen kuin vandalismi paljastui.

Ukrainan puolutusministeriö kommentoi tilannetta Kuponkiuutisille lyhyellä tiedotteellaan, jossa luki vain: sick burn.

10.8.2022 18:30 Juttua muokattu: Muutettu tiedottajan nimi parempaan muotoon: Paskov

Kuponki!

Tällä kupongilla venäläiset kakunkoristeet puoleen hintaan.