Shokkipaljastus Seiskassa! Ihmisillä on ruumiinosia – katso kuvat!

Seiskan toimittaja Panu Hörkkö on ehdolla Vuoden Journalistiksi. Hörkön oivaltava artikkeli laatulehti Seiskassa paljastaa, että ihmisillä, kuten pääministerillä, on ruumiinosia, kuten takapuoli. Hörkkö aikoo ilmoittaa itsensä myös kansainväliseen Wildlife Photographer of the Year -kilpailuun, jossa suomalaiset ovat napsineet voittojen henkeäsalpaavilla otoksillaan aiemminkin.

Hörkön näkemys jäätelötötteröstä.

- Tunnen olevani luontokuvauksen maailmantähti. Ei ole helppoa odottaa tuntikausia hievahtamatta varjoissa, jotta saa napsaistua kuvan naisen takapuolesta tämän tietämättä. Kotialbumissani on jo satoja pyllykuvia, joita katselen iltaisin. Vähemmästäkin on saatu syytteitä ja tuomioita, mutta minä poika vain porskutan, Hörkkö hekumoi.

Lähtökohtaisesti sivistysvaltiossa on pidetty epäsopivana vaania ihmisiä kameran kanssa ja kuvata heidän takamuksiaan – tai no, ylipäätään heitä salaa. Hörkön tapauksessa toiminnan tekee hyväksyttäväksi se, että hän julkaisee ottamansa kuvat ja saa siitä tuntuvan korvauksen.

Kuponkiuutisten saamien tietojen mukaan myös tyhjäntoimittaja Hörköltä on tarkemmissa tutkimuksissa löytynyt perse. Se ei vain ollut läheskään yhtä hyvässä kunnossa, kuin keskiverto takapuskuri. Kehotammekin kaikkia lopettamaan Hörkön seuraamisen sosiaalisessa mediassa, jotta tällä olisi enemmän aikaa tehdä elämässään jotain oikeasti merkityksellistä.

Seiskan artikkelin mukaan Hörkön verkkokalvoille on syöpynyt kuva pääministerin kireistä legginsseistä, mutta aika silmäpolille on jo varattu. Syöpymä pitäisi saada poistettua päiväkirurgisessa toimenpiteessä, ja toimittaja-parka voi jatkaa tärkeää työtään piakkoin.

Kuponki!

Vapaudut vankilasta ja vastuusta -pressikortti