Raamatusta löytyi porsaanreikä – kirkko alkaa vihkiä naispareja

Suomen evankelis-luterilainen valtionkirkko ilmoitti meille tänään suuren ilon. Kirkko kertoo tiedotteessaan, että se vihkii jatkossa naispareja samanlaisin ehdoin kuin eri sukupuolta olevia parejakin, sillä Raamatusta on löytynyt selvä porsaanreikä.

Jeesus etsimässä porsaanreikää raamatusta.

- Mooseksen kolmannessa kirjassa sanotaan että »Älä makaa miehen kanssa, niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko.» (3. Moos. 18:22). Heräsimme huomaamaan, että naisparit noudattavat tätä tooraa yleensä sangen kuuliaisesti. He eivät makaa miesten kanssa ollenkaan niin kuin naisten kanssa maataan, ja usempien hartaiden lesbojen mielestä miesten kanssa makaaminen onkin kauhistuttavaa. Biseksuaalinen osalta tilanne on kinkkisempi, mutta ei kirkko edelleenkään kenenkään suuntautumista lähde kyselemään, arkkipiispa Tapio Luoma kertoo.

Porsaanreikä löytyi viime torstaina tavanomaisessa raamattupiirissa, jossa tutkittiin Vanhan testamentin lakikirjoja. Pian havainnon jälkeen Suomen evankelis-luterilainen kirkko piti ylimääräisen kirkolliskokouksen, joka päätti asiasta yksimielisesti. Miesparit ovat sentään edelleen pannassa.

Kuponki!

Tällä kupongilla kaksi sukkanauhaa yhden hinnalla.

Huom. koskee vain sinisiä, vanhoja ja lainattuja.