Päivi Räsänen ahtaalla - mitä tässä enää voi kieltää?

Päivi Räsänen miettimässä uutta kiellettävää.

Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmän puheenjohtaja Päivi Räsänen on vihdoin päässyt julkisuuteen toivomaan kieltoa asialle, jota ei vielä ole kielletty.

Räsäsen on jo noin vuoden päivät, eli koronapandemian ajan, ollut pakko pysyä pois omimmalta alueeltaan, eli asioiden kieltämisestä tai kieltojen vaatimisesta. Nimittäin mm. maan hallitus, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, aluehallintovirasto, poliisihallitus sekä rajavartiolaitos ovat kieltäneet ja suositelleet kiellettäväksi niin paljon asioita ja niin nopealla aikataululla, että kokenutkin kieltäjä on pudonnut kelkasta. Ei ole kansan keskuudessa enää aikoihin kuultu nasevaa heittoa: Päivi Räsänen tässä EI!

Räsänen itse kertoi aiemmin jo lähes menettäneensä toivonsa asioiden palaamisesta ennalleen, eli tilanteeseen, jossa kiellettävää löytyi tarpeen tullen vaikka joka päivälle. Kyllähän tämä raskasta on ollut kun toistuvasti tullaan ja mennään ohi oikealta ja vasemmalta tällaisella alueella, jota olen tottunut hallitsemaan suvereenisti.

Nyt kuitenkin hallitus tarjosi Räsäselle oljenkortta hankalaan tilanteeseen. Hallitus on nimittäin liikkumista myöden kieltämässä lähes kaiken, mutta viinakaupassa käyntiä ei olla rajoittamassa. Onko Alkossa käyminen muka henkiökohtaisen elämän kannalta välttämätöntä? riemuitsee Räsänen. Kiellettävähän tällainen on, sehän nyt on aivan selvää.

Kuponkiuutisten saamien melko epäilyttävien tietojen mukaan Räsänen aikookin viinakaupassa käymisen kieltämiseksi vedota evankelisluterilaiseen kirkkoon, kansaan, sosiaali- ja terveysministeriöön sekä Jeesukseen.

Kuponki!

Tällä kupongilla viinakorttiin kahden pullon ostajalle vain yksi merkintä.