Ghislaine Maxwell aikoo paljastaa nimiä – otaksutaan kärsivän itsemurhasta

Edesmenneen liikemies Jeffrey Epsteinin naisystävä Ghislaine Maxwell on pidätetty. Maxwell katosi julkisuudesta pian sen jälkeen, kun Epstein viime vuoden heinäkuussa pidätettiin useista seksuaalirikoksista epäiltynä. Maxwell on nyt kertonut aikovansa paljastaa isoja nimiä hyväksikäyttöringistä.

Muokattu kuva, joka esittää, että Trump muka olisi ottanut tähän aisaan jotenkin kantaa.

Kuponkiuutisten keksimien tietojen mukaan asiantuntijat pitävät lähes varmana, että Maxwell tulee kuolemaan itsemurhaan lähipäivinä, aivan kuten Epsteinkin. Epstein menehtyi yllättävään itsemurhaan viime elokuussa ollessaan vankilassa. Maxwellin ja Epsteinin läheinen ystävä Donald Trump esitti jo surunvalittelunsa Twitterissä.

Kuponki!

Tällä kupongilla vapaudut vankilasta, kunhan et ole tehnyt tyhmyyksiä!