Perussuomalaisten ajatushautomo julkaisi kirjan - taustalla vuosikymmenten tutkimustyö

Perussuomalaisten ajatushautomo [sic!] Suomen Perusta on julkaissut Jukka Hankamäen tutkimuksen, siitä mikä kaikki tässä yhteiskunnassa on pielessä. Otsikko kuuluu nasevasti: “Totuus kiihottaa”. Mestariteos oli tovin saatavilla täällä, mutta ei ole enää, koska ilmeisesti melko monikin erehtyi lukemaan sen.

Yli neljäsataasivuisessa kirjassa kerrotaan, että syy yhteiskunnan alennustilaan on yksinomaan naisten, sekä maahanmuuttajien. Ja naisten, jotka lisääntyvät ulkomaalaisten kansa. Sekä muutenkin naisten. Ja maahanmuuttajien.

Tutkimuksessa on uskottavuuden lisäämiseksi käytetty mm. useamman lauseen virkkeitä sekä sivistyssanoja. Pamfletissa kerrotaan myös, että tutkimus ei ole luonteeltaan empiirinen tai tilastotieteellinen, vaan lähtokohtina ovat tutkijan omat havainnot ja kokemukset. Suomeksihan tämä tarkoittaa samaa kuin »keksin itse ja kirjoitin siitä kirjan».

Perussuomalaiset ovat jo ennättäneet kertomaan, että ei siellä persuleirissä oikeasti edes seisota tämän Hankalamäen tutkimuksen takana. Katsokaa vaikka kuvakaappausta työmiehen Tuumaustunnista! Videollahan itse Työmies, puheenjohtaja Jussi Halla-aho, sekä Suomen Perusta -ajatuspajan toiminnanjohtaja Marko Hamilo seisovat selkeästi tohtori Jukka Hankalamäen rinnalla, eivät suinkaan takana.

Hamilon kiitokset tohtori Hankamäelle kuuluivat seuraavasti: »Kiitoksia Jukalle hienosta tutkimuksesta». (Kuva kirjan julkkareista, Helsingissä 8. kesäkuuta 2020 / YouTube)

Jussi Halla-aho ja Riikka Purra kiirehtivät kommentoimaan että heillä on kokemusta siitä, että perussuomalaisten sanomisia irrotetaan asiayhteydestä, jolloin viesti hämrärtyy. Ensivaikutelma näistä neljästäsadasta sivusta on se, että yhteys mihin tahansa asiaan on irronnut jo aikoja sitten ja viesti on todellakin hämärä.

Kuponkiuutisten kuvitteellinen toimitus kamppailee parhaillaan elämästä ja kuolemasta, koska tällä hetkellä ei ole varmuutta siitä, onko parodiahorisontti edessä vai takana.

Kuponki!

Tällä kupongilla vapaavalintainen pseudotutkimus veronmaksajien rahoilla!