Trump ehdotti koronan torjuntaa valkaisuaineella – lääketieteen Nobel lähes varma

Kuvituskuva. Kuvan ankka ei liity tapaukseen.

Yhdysvaltain presidentti Donald Duck Trump pohti torstaina pitämässään tiedotustilaisuudessa, voisiko siivouksesta tuttuja desinfiointiaineita ruiskuttaa ihmiseen koronaviruksen hoitamiseksi. Monet lääketieteen edustajat kiirehtivät ylistämään presidentti Trumpin mullistavia näkemyksiä ja ihmettelivät, miten näinkin yksinkertainen ratkaisu on jäänyt kaikilta muilta asiaa pohtineilta huomaamatta. Yhtenä syynä pidettiin sitä, että koronaa ei vähäpätöisen merkityksenä vuoksi ole kummemmin tutkittu eikä siihen aktiivisesti haeta parannuskeinoja.

Trump on tehnyt vastaavia oivalluksia lääketieteen ja bioteknologian saralla ennenkin. Trumpin innovaatioita ovat mm. imurin pölypussien käyttö dialyysihoidoissa, moottoriöljy-injektioiden käyttö HIV-rokotteena sekä atooppisen ihottuman hoito sukkahousuilla. Aiemmin tänä vuonna hän eristi tutkimusryhmänsä kanssa dollarin setelistä bisnesvainu-geenin. Tutkimusryhmään kuuluivat Trumpin lisäksi hänen biotieteisiin erikoistunut tyttärensä Ivanka ja tämän mies, molekyylikauppatieteen professori Jared Kushner.

Monet siivousyritykset, kemiantehtaat ja amerikkalaiset ensiapuasemat ovat somessa julkaisseet ilahtuneita viestejä siitä, kuinka kuuliaisesti amerikkalaiset kuuntelevat presidenttiään. Trump kiitti kannattajiaan viesteistä sarkastiseen tyyliinsä kertomalla, että sarkasmi on vaikea laji, jonka hän kuitenkin itse taitaa parhaiten maailmassa. “Ask anyone”.

Kuponki!

Tällä kupongilla voit jättää valkaisuaineet ostamatta.

(ihan ilmaiseksi!)